Eviga skolarbeten

Var på skolan för att skriva ut min uppsats för inlämning. Som jag tidigare har skrivit så ska den skrivas ut i dubbelsidigt format, så jag tänkte göra det också. Men det gick inte på skolan. Vad ska man göra nu då? Jag tycker det är väldigt underligt att man ska skriva ut i dubbelsidigt, inte bara det, det är vålidigt töntigt också. Om man nu ändå ska skicka in det, och att skolan ska skriva ut minst sex stycken exemplar, borde det inte räcka? Nä, man ska sitta och klura ut hur tusan man ska få ett dubbelsidigt tryck utan att ha tillgång till ett sätt att få det. Jag blir lite arg, och skickade ett mejl till Eduardo. Hade också varit och kollat också om de var där, men både han och Gudmund verkade ha tagit en tidig fredag och lämnat lokalerna. Trodde i min enfald att jag kunde lämna det där bakom mig idag, men fan så heller, det ska ligga där och spöka ett tag till.

Fick ut tentan för första delkursen på Internationella Relationer. Tyckte nog att den var ganska så enkelt. Max två sidor på varje fråga, två frågor. Maximalt fyra sidor alltså, 1,5 radavstånd. Tyckte att frågorna verkade vara ganska så enkla också, så nu ska man bara sätta sig ner och göra det också. Om jag lägger ner mycket tid på det så kanske man blir klar innan måndag, vilket skulle ge en ännu mer ledig tid efteråt till att oroa sig för uppsatsen.

Oj så arg jag blev av att skriva den här bloggen, dags att sluta!

Kommentarer
Postat av: Anders O

Karusell... Nja... Det tänkte jag på, men har för mig att det finns ett annat öknamn på den där typen av... lek...sak...

2008-02-16 @ 15:08:14
URL: http://whypoc.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0