Konsumentupplysning

Lite konsumentupplysning i tillvaron. Köp INTE Willys pås-te Masala Chai! Det är inte värt det, smakar bara skumt. Satsa istället på löste som finns i välsorterade (riktiga) butiker, alternativt det färdigförpackade som finns på Indiska. Ja, det kanske är något mer besvärligt att hålla på med löst te, men det vinner i längden. Jag tycker själv att påste tar smak av påsen, på ett negativt sätt. Detsamma gäller Liptons ggröna pyramidte som inte smakar annat än beskt. Det måste man nästa hälla saker i för att kunna dricka det.

Jo förresten, medan jag ändå är igång liksom. Köp INTE Premiers choklad/banan-läsk. Det är precis lika illasmakande som det låter. Påminner väldigt mycket om såna där chokladbananer som man kan köpa. Tycker inte alls om detta heller. Fast det skadar ju inte att testa, jag menar, flaskan kostade inte särskilt mycket.

Kinesiska äpplen må vara exotiska, men de smakar inte särskilt mycket. Det enda som var bra var väl att de var stora och ganska så saftiga, men sen så var det inte särskilt mycket mer än så. Äpplen är förtfarande en höjdare i fruktvärlden. Man kan äta de som de är, göra paj, ha i sallad, torka, eller vad som helst. Bästa frukten för flest situationer.

Så det var dagens konsumenttips!

Kommentarer
Postat av: Anders O

Klart jag inte varit elak mot katten, det var barnet i familjen som försökte stampa på den och smällde i ytterdörren precis innan de skulle åka. Tror hon fick en liten knäpp då. Men ikväll måste jag hitta henne. :D

2008-02-17 @ 20:04:13
URL: http://whypoc.blogg.se
Postat av: AJ

Tack för att du reder ut det här. Det voro på sin plats, sannerligen!

2008-02-17 @ 23:20:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0