Duktig

Har varit och tränat med Anders J idag igen! Fast jag började med att sitta och plugga en stund! Trodde i morse att vi skulle träna kl elva, så jag var redo och allt sånt då, men Anders kom inte! Så jag skickade ett SMS, som kom fram strax efter tolv, eftersom han hade sovit fram tills dess. Nåja, han som sagt med att plugga en stund innan det var dags att träna. Den här gången tog jag det relativt lugnt, genom att bara öka på en grej, och det var jobbigt nog ändå! Men jag tycker vi varit väldigt duktiga hela den här tiden, alla de tre veckorna som vi gått och tränat! Sju gånger har vi varit där nu, även om det var väldigt segt att komma igång idag!

Efter träningen åkte vi till Netto och handlade! Köpte så vi kunde göra Chili con carne, och gjorde det sen hemma hos mig. Snarare var det så att bara en kunde göra det eftersom det är så lite plats i köket, hehe! Men det var gott och man blev hemskt mätt efteråt. Det blev till och med lite över för mig att ha på mackan senare! Sen satt vi och snackade en stund och bara jäste liksom, eftersom magen nästen putade ut av all mat! Fotboll såg vi också sedan, Elfenbenskusten - Mali, från Afrikanska mästerskapen.

Fick mina posters idag också! Ha tittat lite på den ena och den var hur snygg som helst. Ska skaffa mig ramar nu bara och sen upp på väggen. Kanske drar in på Ikea i Malmö nästa vecka så jag kan köpa ett par där. Passa på när man väl är därinne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0