Tröttheten

Märkte fortfarande av bakfyllan i förmiddags, eller så var det bara så att jag sovit för lite sammanlagt de två senaste dagarna, var helt enkelt trött som tusan. Natten till idag sov jag dock väldigt gott, väcktes av väckarklockan, vilket är ovanligt då jag oftast vaknar innan den. Annars så var det fint väder, vilket är lite typiskt, hade gärna haft molnigt eftersom man blir ännu segare av värmen. Rapsbaggarna är ett jäkla störningsmoment det också, man kan inte ha gult på sig alls. Jag tar gärna emot soligt väder när jag är ledig dock.

Ikväll kommer jag mest att slappa och gå och lägga mig tidigt, låter hur trist som helst kanske, men om man är så trött som jag är så är det inte direkt någon idé att pyssla med en massa grejor. På lördag blir det nog lite kul, funderar på att ta en runda på stan eftersom det är sista dagen av Kristianstadsdagarna. Inget Tivolirock den här gången, men jag tänkte smaska i mig en Älgkebab i alla fall. Så roligt kommer jag att ha det, hehe.

Kommentarer
Postat av: Anders O

Jajamen, visst var det lilla tavernan. :D De har tydligen någon nattklubb i källaren också. Ännu roligare var att de även har köket i källaren så de måste springa med en massa tallrikar och disk i trapporna. :D

2008-07-11 @ 00:02:03
URL: http://whypoc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0