EM via nätet

Strax efter lunch så kände jag mig lite trött sådär och tänkte lägga mig och vila en stund. Har inte sovit tillräckligt mycket de två senaste nätterna, så jag hade en bra orsak till det. Däckade totalt och det var nästan omöjligt att stiga upp ett par timmar senare.

Annars så var jag ute en runda till Bäckhalladalen, ett ställe som jag uppskattar ganska så mycket. Det är ett naturreservat med en löparrunda som går runt i och igenom det. När jag joggade som mest så var jag därute och sprang några gånger. Den här gången cyklade jag dit och gick rundan. Naturligtvis glömde jag ta med kameran, annars hade jag tagit bilder och lagt ut här, det får bli till ett senare tillfälle hur som helst.

Eftersom jag inte har TV får jag se fotbollen via internet. Det är lite kass kvalité, men det är åtminstone något. Kommer nog inte att se så många matcher på det här viset eftersom det är så bökigt. Rätt så bra att man kan se gratis fotboll sådär, och för den som är intresserad är det bara till att gå in på myp2p.eu och kolla. Klicka på Live Sports längst upp och klicka sen på vad du vill se. Sen är det bara till att leta upp en kanal som sänder genom det program man har installerat på datorn (media player kör jag nu).

Kommentarer
Postat av: Malin

HEJA SPANIEN!!!!!! :D

2008-06-13 @ 17:16:52
URL: http://devilian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0