Minisemester

Jag vet att jag varit lite frånvarande från internet, men det är för att internet under en viss tid varit frånvarande ifrån mig. Igår så kom jag hem ifrån Halen, där jag hade spenderat natten. Det var så att jag och Anders O gav oss iväg i en kanot under onsdagen för att paddla runt i detta vackra område på jorden. Vädret var helt perfekt när vi gav oss av, och det är svårt att klaga över hur det blev sen. Tog det ganska så lugnt den dagen, paddlade ut till rastplatsen som ingen av oss besökt tidigare, trivdes bra där och stannade hela dagen, bortsett ifrån en liten utflykt med kanoten under eftermiddagen. Det blev korvgrillande och allmänt slappande under tiden vi var där, lite upptäcktsfärd i skogen runtomkring och ännu mer slappande. Det var riktigt gött faktiskt, med en brasa och vacker natur! Somnade ganska så tidigt på kvällen, under tiden som jag lyssnade på fotbolls-EM i MP3-spelaren, hehe.

Vaknade desto tidigare, hade svårt att hitta någon bra sovställning i sovsäcken och så var det ganska hårt att sova nästan direkt på trägolvet i vindskyddet. Käkade lite grann och packade ihop våra grejor i maklig takt innan vi på nytt gav oss av ut på Halen. Vi hade tänkt besöka de andra rastplatserna också, och eftersom vädret var helt ok att paddla i så gjorde vi det. Det kom ett och annat duggregn på oss, men inget allvarligt. Först så besökte vi stället som vi firade midsommar på för två år sedan, och det var lika fint som vanligt. Satt på klippan och spanade ut över sjön och käkade lite Ballerinakex. Sen så gav vi oss av till nästa ställe, där vi käkade lunch, typ, och tittade på änderna som sprang omkring. Det var en hona med tre ungar som fann oss intressanta. Åt upp de sista fyra korvarna vi tagit med oss, samt lite annat smått och gott vi hade kvar och sen så var det bara till att paddla tillbaka till kanotcentret. Tur hade vi när det började ösregna bara en kort stund efter vi kommit i land.

Efter en underbar minisemester i den blekingska naturen var det bara till att åka hem. Jag var väldigt nöjd med hela grejen, det är säkert något man kan göra igen!

Kommentarer
Postat av: Malin

Vad avis jag blir! Vill också hitta på såna små utflykter :)

2008-06-27 @ 23:25:37
URL: http://devilian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0