Glömde något

Oj vad jag stressade iväg efter att jag hade skrivit den där bloggen i förmiddags. Borsta tänder och såna saker som att klä på sig behövde man göra, och när jag väl satt på cykeln en bit från mitt hem så upptäckte jag att jag hade glömt min plånbok hemma. Som tur är (!) så har jag alltid mitt Skånekort i byxfickan, så jag kunde utan problem åka tåg. Fast å andra sidan kunde jag inte köpa något, vilket jag nästan aldrig gör. Kom på när jag satt på tåget att jag skulle hämta ut en bok på bibblan, fast det gick utmärkt eftersom jag av någon anledning fått med mig mitt multipass-kort. Allting löste sig alltså.

Föreläsningen var trevlig tyckte jag, handlade om Kalla Kriget. Timmy gick vid första pausen, vilket jag tyckte var underligt. Jag menar, varför åker man till skolan för att bara sitta där halva tiden? Känns ganska så meningslöst. Verkar inte som om han är särskilt intresserad av ämnet egentligen utan går kursen mest för att göra nånting, annars hade han visat mer engagemang. Att hoppa över seminarier och gå ifrån föreläsningar är inte ett tecken på att man tycker det man läser är skoj. Men det gör inte mig så mycket, jag har ju ialla fall andra att prata med i klassen.

Ikväll ska jag äta mycket mat eftersom jag är hungrig. Mycket maaat! Smaskens mums och så vidare... Ska bli så mätt att jag somnar i stolen av trötthet, hihi! Det kanske är lite överdrivet, men jag känner mig faktiskt ashungrig. Sen så kommer jag nog ta det ganska så lugnt, spela lite wow kanske, eller se Vita Huset kanske.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0