Litteraturklant

Började en ny kurs i skolan idag, och stack efteråt till biblioteket för att skaffa mig den litteraturen. Till min glädje fanns tre av fyra böcker där, happy joy! Den fjärde var jag dock tvungen att kopiera ur, tyvärr. Stod där och kopierade all text, lite sådär trött så jag ville att det skulle gå fort. Hela tiden kom det folk och stressade lite grann. "Ska du kopiera mycket?" frågade alla! Det var lite irriterande, så jag skyndade mig på, mer än vad jag borde ha gjort. Nu upptäcker jag att hela den första raden på alla sidor försvunnit. Det är inte så att raden blivit halv eller så, för det hade jag naturligtvis upptäckt tidigare, utan man måste läsa texten för att se det. Nu har jag alltså kopierat en massa text helt i onödan, skit! Nåja, jag har annan litteratur att läsa i tills imorgon, men det är surt att man missar saker som är så lätta att fixa egentligen.

Jo förresten! Enligt läshänvisningarna skulle vi ha läst saker tills idag. Känns gött att man börjar en ny kurs med att man redan hamnat efter!

Kommentarer
Postat av: Tesan

Äsch, den första raden är säkert inte så viktig iaf... :P

2008-03-27 @ 18:48:17
URL: http://tesans.webblogg.se
Postat av: Wysteriia

Fy fan va jag e glad över att jag inte pluggar..:P

2008-03-27 @ 20:09:27
URL: http://Wysteriia.blogg.se
Postat av: jennie

know the feeling jag har helt glömt hur det känns att ens vara i närheten av att göra vad jag borde göra i tid, jag hamnar efter konstant just nu

2008-03-29 @ 17:28:23
URL: http://salmiakatfolket.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0