Bökig natt

Kändes som det var mycket mer jobb natten till idag än vad det varit tidigare nätter. Måndag brukar innebära extra, men idag var det nästan lite fånigt. I vanliga fall så är det Kb, Sydsvenskan, DN, Svenskan, NSK och DI. I morse var det följande;
  • Maxireklam (som ska under två dagar delas ut till alla hushåll som inte har Kb)
  • Söndagens DN (som alla som har DN hela veckorna ska ha, plus de som ska ha DN fre-sön, plus de som bara har DN sön)
  • Söndagens Svenska dagbladet (till alla som har svenska dagbladet i vanliga fall)
  • Hemmets veckotidning
  • DIX (nån typ av specialutgåva av dagens industri som skulle ut till vissa abonnenter, dock ej de som har DI i vanliga fall)
Tack vare söndagstidningarna så var det oerhört förvirrande i vissa lägen att hålla koll på vilka som skulle ha både måndagens och söndagens tidning. Hade fått en extralista, men där låg bladen i oordning, typiskt nog. Som tur var hade jag inte särskilt många ändringar på den rundan. Dessutom så var det tack vare allt det här extra mycket man skulle köra omkring på. Var tvungen att dumpa reklam ute på rundan och sen köra för att hämta resten av tidningarna som jag lämnat kvar på upphämtningsplatsen. Det hela slutade med att jag var kvar halv sju, vilket ska jämföras med fem i halv sex som jag var klar i fredags.

Inatt blir det kanske en natt på en annan runda, och sen resten av veckan på den som jag gick på inatt. Eller så blir det bara på den rundan jag gått hittills, vet inte ännu!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja, just det ja. Och jag har ju premium. Hihi.

2009-02-23 @ 15:54:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0