Gårdagens besök

Igår kom AJ över med en cykel till åt mig. Det är lite otroligt hur schysst det var. Så nu är cykelproblemet löst, ytterligare en gång. Imorgon hämtar jag min egen, det känns bra! Att slippa förlita sig på andra är enligt mig en fördel, även om jag är tacksam när det behövs och jag blir erbjuden hjälp.

Passade på att umgås lite. Det blev inhandling av mat, och sedan matlagning. Panerad fläskkarré med tagliatelle och bearnaisesås. Det var riktigt gott faktiskt, men man blev ack så mätt. efter det drog jag fram min gamla Dreamcast (som visserligen stod framme redan, men det hade inte låtit så dramatiskt) och spelade några spel. Le mans och Virtua Tennis 2 var nog allt vi spelade innan det var dags för att göra paj. Jordgubbar och björnbär, samt den klassiska (för vår del) glassen med vanilj & smultronsmak. Passande nog så hade Dirty Jobs börjat på Discovery, och man fick kämpa lite för att kunna äta. Han pysslade med gethudar, och tryckte på interna finnar (enorma, som enkronor) som då satt på insidan av hudarna. Det var riktigt äckligt. När han tryckte bajs ur en fårtarm... inte så trevligt heller... föredrog helt klart avsnittet där han skördade och hanterade humle (som tydligen användes för konservering av öl från början).

Sent blev det, men nöjd var man. Och mätt! Var så mätt att jag struntade i att äta efter jobbet, och det är ovanligt. Har faktiskt inte ätit något idag heller... kanske dags för frukost, kvart över två på dagen!

Kommentarer
Postat av: Jös

Nu vet jag vilken film Watchmen är. Verkar ju lite festlig. Kollade om den gick i Kristianstad, men det gick inte att välja så många dagar framåt, prutt.

Sen vill jag bara säga att där där pajen låter god...väldigt god (blink,blink).

Ciao!

2009-03-10 @ 23:09:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0